Nieuwsbrief - 7 juli 2024

imkershop | my-Honey
Alles voor de imker, bijenproducten, verzorgingsproducten, levensmiddelen, boeken en benodigdheden voor het maken van kaarsen.

Lindebloesem

Beste lezers,

We zijn trots om u de nieuwste productlijn voor automatisch afvullen van honingpotten te mogen introduceren: De geavanceerde afvulmachines van Swienty zorgen ervoor dat u nooit meer hoeft te morsen of tijd te verspillen aan het vullen van potten. Het is de perfecte aanvulling voor zowel hobbyisten als professionele imkers. Lees verder in deze nieuwsbrief.

Naast deze fantastische nieuwe toevoeging aan ons assortiment, hebben we ook een aantal andere nieuwe producten en aanbiedingen voor u geselecteerd. 

We nodigen u uit om lekker de tijd te nemen om door onze nieuwsbrief te bladeren en alle nieuwe aanwinsten en aanbiedingen te ontdekken. We hopen dat u net zo enthousiast zult zijn als wij!

Veel leesplezier en blijf profiteren van onze vaste lage prijzen!

Ellen en Marc
Wat we met u willen delen
AANBIEDINGEN
Onze tijdelijke aanbiedingen zijn slechts voor beperkte tijd beschikbaar, dus grijp snel je kans om te profiteren van deze geweldige kortingen. Daarnaast hebben we ook langdurige aanbiedingen op essentiële imkermaterialen, zodat je het hele jaar door kunt genieten van voordelige prijzen.
Neem een kijkje
imkerhoed met elastische banden - groen
Aftapvat kunststof met deksel en snijkraan - 15 kg
Aftapvat kunststof met deksel en snijkraan
bestaande uit een kunststof emmer voor 15 kg honing, een witte afsluitbare deksel en een kunststof snijkraan. Vervaardigd van voedselveilig materiaal
Lees meer
NIEUWE PRODUCTLIJN
Honing afvulmachine – DANA api MATIC 1000
Optimaliseer uw productieproces met de geavanceerde automatische afvulmachines van Swienty. Deze uitgebreide reeks machines is speciaal ontworpen om het afvullen van potten moeiteloos en efficiënt te maken.
Klik hier
Honing afvulmachine – DANA api MATIC 1000
Honingzeef dubbel Classic
Honingzeef dubbel Classic – rvs
De grove zeef valt keurig in de fijne zeef. Door de uittrekbare steunbalken is deze zeef geschikt voor emmers tot een doorsnede van 38 cm
Klik hier
API Propoliscrème – 50 ml
is een milde, verzachtende gezichtsverzorgingscrème voor alle huidtypes. Het bijenbeschermende complex propolis heeft antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen.
klik hier
API Propoliscrème - 50 ml
Honingpot 370 ml _ 450 gram
Honingpot 450 gram – 20 stuks
Goede glazen Honingpot 370 ml / 450 gram verpakt in een tray van 20 stuks. Daarnaast kan u kiezen uit een groot assortiment deksels.
Klik hier
Dadant US 12-raams vuren
De Dadantkast heeft de afgelopen jaren in Nederland aan populariteit gewonnen, mede dankzij het gebruik ervan door de gerenommeerde imker Broeder Adam op de Buckfast Abbey imkerij. Deze 12-raams kast biedt imkers talloze voordelen en mogelijkheden.
klik hier
Dadant US 12-raams vuren – compleet
Deksel Geel honingraat met bij – toc 82 mm
Nieuwe producten
We zijn voortdurend bezig met uitbreiden en vernieuwen van ons assortiment. We zijn daarom ook verheugd om u te laten weten dat er regelmatig nieuwe producten aan onze webshop worden toegevoegd.
Bekijk ze nu
Honing van my-Honey

Honingbijen halen nectar uit verschillende soorten bloemen en zetten deze om in honing. Deze specifieke honing uit verschillende bloemen noemt de imker bloemenhoning. Wanneer bijen vliegen op één bepaalde bloemsoort krijg je bijvoorbeeld linde- of heidehoning.

Potten van 250, 450, 1000 gram en voor de grootverbruiker en wederverkoper zijn er emmers van 4 en 20 kilogram beschikbaar.

Probeer ook eens de speciale honingsoorten
Acacia-,
Lavendel-, Tijm- en Kastanjehoning 

KLIK HIER voor alle honingsoorten
Winkel bezoeken en/of afhalen?

Wil je een kijkje nemen in de winkel of je bestelling afhalen, dan ben je van harte welkom bij imkershop my-Honey in Wijhe.
Kijk hier voor de openingstijden of maak een afspraak:
e-mail: info@my-Honey.nl of
WhatsApp

Facebook
Uitschrijven   |   Inschrijving aanpassen   |   Online versie
imkershop | my-Honey
Lierderholthuisweg 2, 8131 PW Wijhe
Copyright 2024 - my-honey.nl